pointer.svg Moldova, Chișinău, Strada Uzinelor 15/4
New Classic
06/07/2020

                                                                           NOU CLASIC

                                                                                                       de Orac Decor®

Renașterea tradiției

Tendințele de design interior se schimbă rapid. Dintre toate culorile, formele și accesoriile la modă, valorile clasice rămân neschimbate ca valoare. Decorațiuni precum panouri de placare, panouri de perete, panouri de tavan și plinte frumoase vor oferi imediat interiorului un aspect unic.

 

 

În acest moment, Orac Decor® în noua sa colecție „New Classics” oferă tuturor acestor elemente ale interiorului clasic un suflu nou. Tehnologiile moderne și un proces de producție durabil au pus o bază stabilă pentru fabricarea produselor în stilul „New Classic”. Desigur, respectând toate tradițiile neschimbate. Designul sofisticat și tehnologiile unice garantează cea mai bună calitate a produsului.

 

Măreția naturală a clasicilor

Cu colecția sa New Classics, Orac Decor® oferă modalități noi și simple de a oferi interioarelor contemporane măreția clasicilor. Într-o cameră mică sau într-o sală solidă. Panouri de placare, muluri pentru streașină, plinte potrivite și iluminare indirectă vă vor ajuta să creați un interior clasic cu un aspect modern!

 

Urmând patru concepte, Orac Decor® introduce noi elemente decorative într-un stil clasic pentru orice interior:

 

1. „Heritaje” va evoca priviri admirative

 

 

 

Streașinile ondulate mari accentuează înălțimea camerelor, în timp ce culorile bogate le dau viață. Tradiționalismul te duce în atmosfera locuitorilor din secolul al XIX-lea. Datorită panourilor gata făcute din seria Autoire, puteți da viață pereților camerelor. Panourile sunt proiectate de artiști adevărați. O veți aprecia imediat. Descoperă tradiționalismul și simte-i inspirația.

 

2. Alegeți eleganța „Noblesse”

 

 

Un ansamblu de elemente tradiționale în culori proaspete. Eleganța la bază. Designul atent gândit asigură o tranziție lină de la pereți la tavan și invers. Spațiul camerei dvs. va arăta nobil prin combinarea mulajelor de cornișă Noblesse cu panouri înalte pe perete. Iluminarea LED integrată este opțională. Aruncați o privire asupra probelor și veți fi siguri de eleganța Noblesse.

 

3. Plonjați-vă în nostalgie cu „Manoir”

 

 

Interior cald, cămin confortabil. Manoir este o imagine a vieții idilice și nobile din mediul rural din Franța secolului al XVIII-lea. Acest concept se bazează pe materiale antice și culori naturale de pământ. Aspectul moale și delicat creează nostalgie care încălzește inima. Sincer și autentic. Ce vrei? Descoperă Manoir.

 

4. Folosiți o bufet vintage cu „Ba'rock”

 

 

Vrei ceva mai mult farmec? Da, te rog! Case decorate luxos, elemente finisate cu meticulozitate până în cele mai mici colțuri, interioare luxuriante. Ba'rock aduce maximalism stilului casei tale. Combinat cu decorul tradițional, creează un adevărat buzz și un aspect luxos. Cel mai izbitor exemplu este elementul Chevron, combinat cu elementele de șiret din interiorul clasic. Alegeți un design uimitor de bogat ca bază pentru interiorul dvs. sau montați un perete de sinestătător cu acest panou de perete decorat luxos. Simțiți inspirația lui Ba'rock.

 

Sfaturi si trucuri. 

Știi ce stil vrei să fie interiorul, dar nu știi de unde să începi? Folosind câteva trucuri, îți poți da viața rapidă zidurilor cu noua serie Classic. Te-ai gândit vreodată la panouri de placare? Creezi spații impresionante care dau imediat casei tale o atmosferă specială. Nu există reguli dure și rapide, dar puteți găsi câteva linii directoare aici! De la plinta elegantă înaltă până la peretele încântător complet placat cu faianță ... Există ceva pentru toată lumea! Culoarea este un alt mod ușor de a da viață unui interior clasic. O abordare creativă a culorii unui interior clasic? De exemplu, alegeți un tapet frumos și evidențiați-l cu margini cu una sau mai multe muluri de perete. Acest lucru va crește dimensiunea vizuală a pereților.