pointer.svg Moldova, Chișinău, Strada Uzinelor 15/4
Modern
01/07/2020

MODERN

 

Posibilități infinite de auto-exprimare

Diverse elemente decorative pentru orice spațiu. Datorită inovației tehnice și simplității designului, noua colecție MODERN deschide posibilități infinite pentru crearea de interioare. Bucurați-vă de libertate completă fără limitări practice: cu colecția MODERN puteți aduce la viață orice proiect. Acolo unde majoritatea oamenilor văd un perete gol, ORAC® vede o pânză goală. Pânză pentru ideile tale.

Urmarea tendințelor moderne nu înseamnă crearea de spații „goale” și plictisitoare. Cu soluții inovatoare de decor, vă puteți exprima individualitatea în interior. Cornișă sau profil de iluminat, plintă sau panou de perete: împingem limitele pentru a crea spațiul de vis. Totul este posibil.

 

Patru concepte noi pentru idei creative

Colecția MODERNĂ vă oferă libertatea deplină de a vă exprima în arhitectură și design interior. ORAC® este încântat să introducă patru concepte noi. Elementele decorative convenabile și multifuncționale pot fi combinate într-o varietate de moduri. Lasă-ți imaginația să se elibereze! Personalizează-ți interiorul. Și datorită utilizării materialelor durabile, vă veți admira creația de mulți ani.

 

Iluminarea camerei

Soluție de iluminat compactă. Orio Tonini a dezvoltat patru profile inovatoare de iluminat compact. Adăugați lumină moale, ascunsă sau directă pentru a evidenția interiorul. Combinați iluminatul cu elemente decorative din colecția MODERN - rezultatul vă va surprinde plăcut.

 

Aceste soluții versatile pot fi utilizate ca profile pentru acoperiș sau downlight, plinte, plăci de perete sau streașină - se potrivesc perfect în spațiul dvs. în orice rol. Profilurile de iluminat măresc vizual încăperile și ajută la crearea unei atmosfere de căldură și confort. În designul interior, ele servesc nu numai ca elemente decorative, ci și funcționale și pot fi utilizate pentru a crea curbe jucăușe.

 

 

 1. CX190 U-PROFILE
  CX190 U-PROFILE

  д 200 x в 2 x ш 3 смDuropolymer® ‎

   
 1. CX188
  CX188

  д 200 x в 3,4 x ш 3 смDuropolymer® ‎

   
 1. SX179 DIAGONAL
  SX179 DIAGONAL

  д 200 x в 9,7 x ш 2,9 смDuropolymer® ‎

   
 1. CX189
  CX189

  д 200 x в 2,7 x ш 2,7 смDuropolymer® ‎

   

 

Joacă cu lumina

 

Familia Steps a fost extinsă cu trei noi adăugiri și include acum șapte profile originale într-un stil modern. Puteți să le utilizați individual sau să le combinați în diferite moduri. Profilele cu trepte sunt potrivite pentru utilizare ca profile de iluminat, cornișe sau borduri. Folosind profilele ca cornișe, puteți mări vizual camera și ca margini - adăugați înălțimi la tavan.

Mai puțin este mai bine. Formele de profil moderne au fost proiectate de Orio Tonini. Acestea se bazează pe linii drepte care sporesc jocul luminii și al umbrelor. Și datorită umbrelor subtile, modelul liniar arată deosebit de expresiv.

 

 
 1. C395 STEPS
  C395 STEPS

  д 200 x в 15,5 x ш 3,1 смPurotouch® ‎

   

 

 1. C396 Steps
  C396 Steps

  д 200 x в 18,5 x ш 6,1 смPurotouch® ‎

   

 

Linii perfecte

Faceți cunoștință cu cel mai nou membru al familiei High Line, SX187. Această linie a avut un succes atât de mare încât am decis să o extindem cu o plintă nouă proiectată de Pierre Daems. Adăugați o notă de eleganță interioarelor dvs. cu aceste profile multifuncționale cu un pas suplimentar - utilizați-le pentru plinte și margini de tavan sau pentru încadrarea ușilor.

Forma High Line este concepută pentru efecte vizuale optime. Vopsiți plinta și peretele de aceeași culoare pentru a face camera să pară mai mare. Dacă aveți nevoie de o soluție pentru încadrarea formelor neregulate, cum ar fi colțurile rotunjite, verificați plința flexibilă High Line.

 

 

 1. SX187 HIGH LINE
  SX187 HIGH LINE

  д 200 x в 7,5 x ш 1,2 смDuropolymer® ‎

   
 1. SX180 HIGH LINE
  SX180 HIGH LINE

  д 200 x в 12 x ш 1,6 смDuropolymer® ‎

   
 1. SX181 HIGH LINE
  SX181 HIGH LINE

  д 200 x в 20 x ш 2,2 смDuropolymer® ‎

   

 

Zidul de onoare

Faceți din peretele plictisitor atracția principală a spațiului dvs. și adăugați o dimensiune suplimentară spațiului dvs. Datorită panourilor de suprapunere MODERN 3D, puteți crea efecte luminoase neașteptate. Transformați-vă peretele sau tavanul într-o operă de artă. Te așteaptă un triumf creativ!

Îți place stilul abstract sau formele geometrice din interior? Apoi aruncați o privire la formele unice de design: Zigzag, Plic și Cerc. Alegeți o formă sau creați o combinație unică. Transformă un zid obișnuit într-un zid de onoare.

 

 1. W108 ZIGZAG
  W108 ZIGZAG

  д 200 x в 25 x ш 1,8 смPurotouch® ‎